.

.

New
Loccor 10x6,5 метра Текстилен Централният Декоративен Фон Бялата Тухлена Стена Приятели ТВ Шоу Фон за Снимки моминско парти 80 90s Банер за Парти по Случай рождения Ден на ?

Loccor 10x6,5 метра Текстилен Централният Декоративен Фон Бялата Тухлена Стена Приятели ТВ Шоу Фон за Снимки моминско парти 80 90s Банер за Парти по Случай рождения Ден на най-Добрите Приятели, за да проверите за Булчински

BGN 13.56

Налично
Налично

【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас 【Материал】 : Обновен полиестер.Клиентите са на първо място! Ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.Без заплитания, безшевни и неотражающий.Изчезва, гладится и не избледнява. 【Цвят】 : Компютърно оцветяване.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен. също може да се използва като декор на стените, на гоблен.【Размер】 : 10x6,5 метра. 【Прилагат】 : Фон за снимки на затвора на камерата върху Хелоуин парти, моминско парти на 20-те години, полицейско парти, аксесоари за гангстерской партита, подаръци за парти с бял боклук, плакат за партито в чест на рождения ден на с мистериозно убийство, аксесоари за парти в чест на пенсиониране на полицията, пенсиониране на шерифа в затвора, вечеря с разгадкой тайни на мафията, банер за парти с таен агент и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория