.

.

New
Sensfun Тюркоаз Златен Фон С 50-ти Рожден Ден, Блестящи Сребърни Точки, Високи Токчета, на Чаша за Шампанско, Фон за Снимки за Жени, Страхотна Украса за парти в чест на 50-г?

Sensfun Тюркоаз Златен Фон С 50-ти Рожден Ден, Блестящи Сребърни Точки, Високи Токчета, на Чаша за Шампанско, Фон за Снимки за Жени, Страхотна Украса за парти в чест на 50-годишнината, Банер, Фотофоны 7x5ft

BGN 7.36

Налично
Налично

❤【Материал】 Висококачествен винил материал, който е по-плътен от обичайния тънък винил, не се колебае, светлина, ярки цветове, лесна за переноске и е трайна❤【РАЗМЕР】 7x5 метра /ширина 210 см х височина 150 см. жена на фона на 50-ия рожден ден.Влакчета или скоби в комплекта не са включени.На него беше малко бръчки, когато му връчиха.Той е достатъчно лек, за да го сложи на поставка или да виси на стената. ❤【ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ】 фон ще бъде изпратен в сгънат вид за лесно пренасяне. задължителен елемент за честване на специален ден.Прогладьте го на слаб огън, тогава той отново ще се превърне в гладка. ❤【ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Принт реалистична и устойчиви на избледняване.Печат с висока резолюция, привлекающими внимание на детайли и ярки цветове. ❤【ШИРОКО се използва】 фон happy 50th birthday може да се използва като сини и златни накити за 50-ти рожден ден, на банер, на 50-ия рожден ден на жените, на фона на торти, снимки на партита и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория