.

.

New
Мексиканска Фиеста Тако Битка с Градушка Фон от Кактуси, за Момчета И Момичета, Честито на Завършилите Абитуриентски клас 2023 г. Банер За парти по случай рождения Де?

Мексиканска Фиеста Тако Битка с Градушка Фон от Кактуси, за Момчета И Момичета, Честито на Завършилите Абитуриентски клас 2023 г. Банер За парти по случай рождения Ден на Аксесоари за Декорация Фотосесия Подпори за

BGN 7.60

Налично
Налично

ярки цветове, изчистени линии, нетоксични материали, можете да използвате с доверие, те не изчезват. 【HD Печат】:На заднике за фотография прилага технологията на дигитален печат, осигуряваща висока яснота на картината.Той има широк спектър от приложения.Само това, за което не мога да мисля, нищо, което той не би могъл да направи.Добре дошли в магазин CHLOROPLASTID, нашите продукти са различни богата цветова гама, разнообразни категории, отлично качество, аз се надявам, че всеки клиент ще може да прекарате приятно време, да пазарувате в нашия магазин.【Размер и опаковка】 : 7x5ft (220 Wx150 H cm); и приемаме и други размери по поръчка.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. 【Винил материал】 : да Не се пере. 【Персонализиране】: Ние приемаме настройки с различни размери, така и на съдържанието, ако имате нужда, ще можете спокойно да се обърнете към нас.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория