.

.

New
С 13-тия Рожден Ден на Фона на Знамето на Черното Злато на 13-ти Знак Плакат на 13-Ия Ден от Раждането, за да проверите за Юбилейна Фотобудки Фон за Снимки Украса за парт?

С 13-тия Рожден Ден на Фона на Знамето на Черното Злато на 13-ти Знак Плакат на 13-Ия Ден от Раждането, за да проверите за Юбилейна Фотобудки Фон за Снимки Украса за парти по случай рожден Ден, 72,8x43,3 инча

BGN 1.33

Налично
Налично

Украса на 13-ия ден от раждането : Са идеални за партита по повод рожден ден, годишнини, сватби, детски празнициМожете да използвате го очакваха въже за директно до конец през него, и вие можете лесно да виси си там, където искате да украсите.Той е подходящ не само за партито по случай рождения ден.Банер с 13-м, честит рожден ден : Този тематичен фон с 13-ти рожден ден е изработен от здрава полиестерна тъкан.Гаранция на продавача : Ако имате някакви въпроси относно продукт, включително съдържанието на продукта, възстановяване, обезщетение, можете да се свържете директно с нас или директно да се свърже с отдела за поддръжка на клиенти за връщане на парите.На фона на 13-ти рожден ден : Поздравления за предстоящия рожден ден!Украсете своя ден рожден ден на този 13-ти фон и следвайте дълбоко впечатление на всички, направете своя рожден ден много щастлив. - Повторно използване на няколко пъти за различни поводи.Той е предназначен за повторна употреба. банер на 13-ти рожден ден на гигантски размер, идва с венец от 20 фута / 6 м, лесен за инсталиране. - Специална сватба, празник, ваканция, рожден ден, парти.Това е идеалното бижу дори за двойки, празднующих своята 13-а годишнина, или организации, училища и предприятия, приветствующих своя 13-ия ден от основаването си.Материали : Полиестерен плат Цвят : черното злато се Препоръчва приложение : - Централно украса за партита. - Подпори за фотосесия.Този банер на фона на рожден ден подходящ за вътрешна или на външна стена, игралното и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория