.

.

New
Супер Герой на Фона на Градския Пейзаж, Архитектура Комикс Стил честит Рожден Ден Снимка Фон Деца Момчета Рожден Ден Детски Душ Торта Украса на Масата Банер Фотобу?

Супер Герой на Фона на Градския Пейзаж, Архитектура Комикс Стил честит Рожден Ден Снимка Фон Деца Момчета Рожден Ден Детски Душ Торта Украса на Масата Банер Фотобудка Подпори 7x5FT

BGN 5.86

Налично
Налично

Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, плътно се разточва патрон в продължение на 3-4 дни и при необходимост прогладьте задната част на фона на локално парно гладене при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчкитеИдеален за всички видове събития (сватби, рождени дни, детски душата, кръщенета, сватбени душата, фестивали и т.Бихме били много щастливи, ако можете да споделите вашите щастливи моменти в коментарите, така че подгответе фотоапарата и направи няколко невероятни снимки!. Фон за снимки с размер на 7x5 фута (поставка за фон и скоба в комплекта не са включени). Материал винил, не се поддава на измиване.Материал : тънък винил, в сравнение с други материали плат с изображение, ярки цветове, здрав, лесно се мотае и да носят със себе си.След това нашите дизайнери ще изготвят за вас доказателства, за да потвърдите. [Материал] : Висококачествен тънък винил, здрав и издръжлив, лек и удобен, в переноске.Как да настроя?Моля, изпратете ни вашата персонализирана информация чрез съобщение.Как да използвате : 1.Също така е идеално за снимки на домашни любимци, стоки, You Tube, Facebook, видео и фотобудок "Направи си сам".In за облекчаване на транспорт и опаковка, на заден план ще бъде изградена и доставена, което ще доведе до образуване на гънки.Ако всичко е наред, можете да направите резервация, като отидете на специална връзка, която сме създали. [Инструменти] : Ние предлагаме специално индивидуално обслужване, ако трябва да конфигурирате други размери или ваши собствени снимки, моля, свържете се с нас преди да се плати.Ако не скоба за фон, можете да използвате самозалепваща се лента или на стената пирони, за да закачите продукт на стената, преди да използвате. [Случаи] : Подходяща за партита, душата на дете, сватба, новородено, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видеофонов или дисплеи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория