.

.

New
Feyabest 1,5 Шифоновая лента с Ресни ръчно изработени, Коприна лента, 3 Ролка х 7 метра, Набор ленти, идеален за сватбени покани, букети булка, опаковане на подаръци, занаят

Feyabest 1,5 Шифоновая лента с Ресни ръчно изработени, Коприна лента, 3 Ролка х 7 метра, Набор ленти, идеален за сватбени покани, букети булка, опаковане на подаръци, занаяти собствените си ръце (черен)

BGN 6.66

Налично
Налично

【Мека и елегантна】 Тези красиви и висококачествени лента, изработена от копринен шифон с потертым ръба на ръчна работа, освен това те отлично са леки и нежни 【Размер на лентата】: Опаковка се предлага в 3 ролки копринена шифоновой ленти, всяка ролка е с ширина 1,5 см х дължина от 7 метра, е само на 21 парцела в опаковката.【Размер на лентата】: Опаковка се предлага в 3 ролки копринена шифоновой ленти, всяка ролка е с ширина 1,5 см х дължина от 7 метра, е само на 21 парцела в опаковката. [ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОПАКОВКИ] 3 ролка на 7 парцела, общо 21 парцела в опаковката. [Характеристики на копринени ленти] Тези красиви и висококачествени лента, изработена от копринен шифон с потертым ръба на ръчна работа, освен това те са изключително леки и нежни. 【 Широко приложение 】 Тези копринени панделки, боядисани ръчно, са перфектното решение, ако ви се иска да се обвърже своите сватбени покани, букети за младоженци, канцеларски материали, обработка на снимки на новородени и на части, подарък опаковка. 【Забележка】 : Тъй като всички ленти са изработени ръчно от естествени материали, моля, помислете за възможни отклонения по дължина и пигментни петна.Независимо какъв е вашият стил, тези елегантни ленти ще ви е по вкус. 【Забележка】 : Тъй като всички ленти са изработени ръчно от естествени материали, моля, помислете за възможни отклонения по дължина и пигментни петна. 【Ръчна работа】 : на Всеки етап от производството на тази лента е изработена ръчно, включително и оцветяване, разрывание на лента и протриване. идеален за сватбени покани, букети булка, оформяне на подаръци, снимки на новородени и други части, опаковане на подаръци.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория