.

.

New
Метална Светодиодна Настолна лампа Garhelper със сензорен датчик, Акумулаторна Безжична Настолна лампа с 3 Цветови Режими, Настолни лампи с 3 Нива на яркост с дистанцио?

Метална Светодиодна Настолна лампа Garhelper със сензорен датчик, Акумулаторна Безжична Настолна лампа с 3 Цветови Режими, Настолни лампи с 3 Нива на яркост с дистанционно управление, Модерна Настолна лампа за дневна

BGN 17.40

Налично
Налично

? Сензорен датчик и дистанционно управление : метал настолна лампа може да регулира яркостта и цвета на осветление, да докосвате горната част на настолна лампа, а също така може автоматично да регулира цвета и яркостта на осветлението с помощта на дистанционно управление? ПРЕНОСИМА и безжична : Метал настолна лампа се захранва от батерията и може да се използва при зареждане или свързване с помощта на вилица. Модерен стил : Настолна лампа перфектно демонстрира модерен стил и изглежда модерен и продвинуто. ? ПРЕНОСИМА и безжична : Метал настолна лампа се захранва от батерията и може да се използва при зареждане или свързване с помощта на вилица. ? Приятно украса и подарък : Метална настолна лампа може да се използва не само като малка странична лампа и настолна лампа, но и като добра украса за дома, което отрежда на вашия дом усещане за съвременно изкуство. ? 3-цветен режим и 3 нива на яркост : Метал настолна лампа с 3 цвят топло светлина бяла светлина, неутрална светлина и регулируема на 3 нива на яркост, които могат да бъдат дистанционно регулиране, да докосвате горната част на настолна лампа или с помощта на дистанционно управление. ? ЗАХРАНВА От USB и акумулаторна батерия : Настолна лампа с вграден USB порт за зареждане и акумулаторна батерия, която може да се свърже към компютър, мобилен източник на захранване или настенному източник на захранване с помощта на кабел за предаване на данни за таксуване.Красива настолна лампа - идеалният избор за друг като подарък за нов дом.Параметри : Материал : МеталЛцвет : сребро Размер : 4,72x4,72x7,87 инча (12x12x20 cm) Тегло : 320 g Време за ползване : 8 часовупаковка включва : 1 х настолна лампа1 х Кабел зарядно устройства1 х дистанционно управление.Независимо от това, вие сте далеч или близо до настолна лампа, лампа може лесно да се коригира.Лампата може да се използва безжично в продължение на около 8 часа след пълно зареждане.Лампата може да се използва безжично в продължение на около 8 часа след пълно зареждане.Можете да вземете метална лампа със себе си в пътуване на открито. Широкото използване на : Уникален дизайн, настолна лампа, не е подходящ за семейни събирания, но и за осветяване на вечеря, създавайки за вас романтична атмосфера. ? 3-цветен режим и 3 нива на яркост : Метал настолна лампа с 3 цвят топло светлина бяла светлина, неутрална светлина и регулируема на 3 нива на яркост, които могат да бъдат дистанционно регулиране, да докосвате горната част на настолна лампа или с помощта на дистанционно управление.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория