.

.

New
Флип-надолу делото за баня от полипропилен, Пылезащитная Капак за баня с Мек тава, богат на функции Самозалепваща плоча с дебелина 1 см, товароносимост 10 кг (Цвят: бя?

Флип-надолу делото за баня от полипропилен, Пылезащитная Капак за баня с Мек тава, богат на функции Самозалепваща плоча с дебелина 1 см, товароносимост 10 кг (Цвят: бял, размер: 140 см x 75 см x 1 см)

BGN 26.72

Налично
Налично

Температурна устойчивост от изолационни плочи за баня е около 110 ° C● Съхранение - Широчина на сгънат вид е около 9,5 см, така че можете компактно да съхранявате в края на бани. ✅ Лесно се сгъва и почистване : калъф лесно се сгъва, а ширината след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята. ✅ Ефект на спестяване на топлинна енергия : Използването на шапки за вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата, а горещият въздух циркулира в банята, да се забавя спадът на температурата на водата.✅ Тава за баня : Тава за баня тежи 10 кг, капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник или подобна форма, поставете го над ваната, за да се възползват от практични функции кабина. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. (◕ᴗ◕✿) Добре дошли в li li ya димитър пу!❧❧❧● Универсална употреба - Отваряте капака, сгънете я използвайте като ванночку на половината на тялото или баня маса е необходимо.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота.много удобно, насладете се на една наистина релаксираща вана.Можете също така да поставят книги, мобилни телефони, напитки и леки закуски, шампоан, гел за душ и други предмети върху капака на навес за вана по време на вземането на вана. Комплектът включва само калъф за баня. Препоръчва се за бани с мляко, цветни вани и спа аксесоари.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж на Съединителната детайл е изработен от еластомер с висока якост, който да е лесно да се деформира и повреди след многократно огъване, а също и различна трайност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория