.

.

New
Wavyvigs Смесени Кафяви Дълги Къдрави Перуки за Жени с Мелированной Кафява Бретон Меки Пухкави Косата С Мръсни Корени Натурален и Синтетичен Дълъг Разход на Кафява Къ?

Wavyvigs Смесени Кафяви Дълги Къдрави Перуки за Жени с Мелированной Кафява Бретон Меки Пухкави Косата С Мръсни Корени Натурален и Синтетичен Дълъг Разход на Кафява Къдрава Перука Cosplay Без Дантела

BGN 2.67

Налично
Налично

【Размера и цвета на перуката】 Можете да регулирате перука до желаната дължина, обрезав ръчно【МАТЕРИАЛ】 перука, изработени от синтетични влакна. 【Приятелско напомняне】 Всички перуки малко отшумяват, особено когато нямаш в тях за първи път, че е нормално явление. 【Повод】 перука може да се адаптира към много поводи като ежедневието, на парти, пътуване, cosplay костюм за Хелоуин, парти.Цвят може леко да се различават в зависимост от настройките на вашия персонален компютър, или на дисплея на мобилен телефон.Благодарни за вашата подкрепа! и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.Дизайн на този на перука е много естествен и реален, можете да носите перука директно, или да го направи по-пухкава и промяна на различни стилове, в зависимост от вашите предпочитания. 【Нашата услуга】 Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, дайте ни шанс да ви помогне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория