.

.

New
Силвия Браун в Блондинка 2 Т Омбре Копринена Директни Синтетични Перуки на Дантели Със Средна Пробором От Естествен Канекалона Японски Влакна Топлоустойчива Перу?

Силвия Браун в Блондинка 2 Т Омбре Копринена Директни Синтетични Перуки на Дантели Със Средна Пробором От Естествен Канекалона Японски Влакна Топлоустойчива Перуки за Жени

BGN 27.23

Налично
Налично

100% Висококачествено канекалоновое влакна, выдерживающее температурата до 180 градуса по ЦелзийДължина и цвят точно като на снимката (обща дължина от корена до върха за около 24 инча).Do не отжимайте и съхранявайте на сухо, когато не го носите. нашите перуки стерилизирани, измити, много чисти, няма нужда да се перат ги в продължение на 1-2 месеца, просто добавете малко вода в спрей, след това побрызгайте него с перука и го оставете да изсъхне по естествен път.Не се четка за перуки, когато са мокри.Обиколката на главата около 22,25 инча (средно шапчица), с регулируеми джапанки и 3 расческами. лежеше по естествен начин 2.Не мийте перука твърде гореща вода.Съвети за грижа за косата 1. Подсушете внимателно изстискайте кърпа, за да отстраните излишната вода, поставете на сгъване поставка за перуки и оставете да изсъхне на въздуха.Перука с дантелен завършек отпред, със завързана пробором, завязанным наполовина ръчно, с дължина от 2,5 инча отпред. Распутайте Внимателно отстранете сплъстена на кичури четка за перуки или гребен, постепенно движейки се от върха до основата на косата. подарък-шапки за перуки Характеристики : Тип коса : 100% Висококачествени синтетични перуки на дантели от канекалонового влакна, с температура до 180 градуса по Целзий косата Плътност : около 150%-180% средна плътност Стил шапки : Мека шапка за перука от швейцарския дантела с регулируеми джапанки и 3 расческами Размер шапки : около 22,25 "в кръг (в средата) с завязанным ръчно шнурком 2,5 инча с пробором отпред прибл. не се притеснявайте, ако веднага не ще изглеждате перфектно, продължавайте да оформите / да му така, както бихте искали да изглежда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория