.

.

New
Кутии за подаръци Wolfteeth за партита, Кутии за сватбени Сувенири, Малки Кутии с Бонбони за подарък, Изрязани с Лазер Цветни Кутии, Кутии за опаковане на подаръци Благо?

Кутии за подаръци Wolfteeth за партита, Кутии за сватбени Сувенири, Малки Кутии с Бонбони за подарък, Изрязани с Лазер Цветни Кутии, Кутии за опаковане на подаръци Благодаря за младоженци, Детски душ, Рожден Ден, Коледа,

BGN 2.33

Налично
Налично

Красив цветен модел под формата на цветя и пеперуди Ще направи кутия за подаръци ярка украса за вашето парти или тържество [Лесна за употреба] - Кутии за партита с цветен дизайн се предлагат в плоски опаковки, слагайте кутия за сгибу, идеални за бонбони, подаръци за партита или някой малък подарък.5 х 4 виж Забележка : Кутии за подаръци с цветен дизайн се предлагат в плоски опаковки и удобни за употреба, сгънат в кутия по сгибу. [Красиво бижу] - Красив цветен модел под формата на цветя и пеперуди прави подарък кутия с ярка украса за вашето парти или тържество.Характеристики : Кутията за партита с цветен дизайн се предлагат в плоски опаковки и са лесни за използване, сложете кутията в гънката на клепача. Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали и с гаранция за връщане на парите в рамките на 7 дни и гаранция на стоките в рамките на 60 дни от датата на закупуване.Вземете своя подарък кутии днес, просто кликнете бутона "Добави в количката" точно сега >>>. кутии за партита.Не поставяйте твърде тежки или извънгабаритни предмети. Описание на стоките За Wolfteeth : Wolfteeth е нашата търговска марка, регистрирана в Америка под номер 5335089.Подходящ за малки сватбени подаръци, като бонбони, шоколад и т.Пратката включва : 50 бр.Цветя модел и пеперуда отгоре, символизира щастие и сладост. [Кутия от плътен картон в сгънат вид представлява цветя модел с Пеперуда на върха, която е символ на щастието и Сладостта.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория