.

.

New
KLDOLLAR Гребец Плевели Инструмент за Плевене Градински Ръчно Плевене с Ергономична дръжка, 4 бр. Инструменти За Премахване на Плевелите Градина Тревата Земеделска Ин?

KLDOLLAR Гребец Плевели Инструмент за Плевене Градински Ръчно Плевене с Ергономична дръжка, 4 бр. Инструменти За Премахване на Плевелите Градина Тревата Земеделска Инструмент За Пресаждане на Растенията

BGN 2.33

Налично
Налично

Ръчно плевене Гаранция без риск - за Задоволяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет.ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - идеален за премахване на трева, глухарчета и бодили върху тревата в градината.Ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.Траен нож за плевене плевели, направени от алуминиева сплав, трайно устойчиви на корозия, без възможност за огъване или счупване по време на употреба.Проектиран като за градинари, така и за начинаещи потребители.Удобно съхранение - В края на дръжката има голяма дупка за окачване, което е удобно съхранение след употреба.Удобна дръжка - Изработена от висококачествен TPA, ергономично проектирана за удобни за продължителна употреба, при това те са подходящи за големи или малки ръце, което значително спестява време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория