.

.

New
Solution4Patio Ръчно Плевене, Неръждаема Ръчна машина за отстраняване на плевели, Устойчиви На Извивката, от полипропилен и TPR, Ергономична Мека дръжка, Нескользящий Инст?

Solution4Patio Ръчно Плевене, Неръждаема Ръчна машина за отстраняване на плевели, Устойчиви На Извивката, от полипропилен и TPR, Ергономична Мека дръжка, Нескользящий Инструментът За Плевене, Премахване на Глухарчета

BGN 4.40

Налично
Налично

С този инструмент, работата става по-лесно, отколкото сте имали в миналото, и по-малко досаднаВ края на дръжките също има отвор за закрепване на каишка или обесване.Този ръчен прополщик премахва глухарче, магарешки бодил и други плевели, той е идеално премахва глухарче корен.Изкореняването може да бъде много неприятно преживяване.Ножица за жив плет с дължина 15 см и тежат 0,49 паунда.Ергономични дръжки TPR леко се вписват на ръка. ? НЕВЕРОЯТНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ : Тази плевене е добре, че тя е заоблена корона, която ви дава повече възможности, а в средата улеснява выкапывание корен. ? СВЕРХПРОЧНОЕ качество : Неръждаема стомана може да бъде устойчива на ръжда, достатъчно здрава, специално защитен от огъване, без да се притеснявате за това, че малката страда от атмосферни влияния или погнется за камък.Накрайници са изработени от неръждаема стомана, която е изключително здрава и силна.Изкореняването може да бъде много неприятно преживяване.Това е много хубав и много здрав инструмент и най-добрият подарък за вашите приятели или семейства!. ? НАЙ-добрите услуги : Ние предлагаме 10-годишна гаранция и предлагаме изключително качествени продукти и първокласно обслужване на клиентите!Страхотна покупка!.? Е идеална за ЛЮБИТЕЛИТЕ на градина : ножица за жив плет с дължина 15 см и тежат 0,49 паунда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория