.

.

New
HANABASS 1 Комплект Съединител Разклона за Пътя на песента Устройство за Премахване на инструмент, Устройство За Отстраняване на Прежди Глухарче Крек Тревата е Мека с ?

HANABASS 1 Комплект Съединител Разклона за Пътя на песента Устройство за Премахване на инструмент, Устройство За Отстраняване на Прежди Глухарче Крек Тревата е Мека с Градинарство Земеделска Портативен за Растения Ръчно

BGN 4.47

Налично
Налично

, Ръчно разклона за плевене.Ръчни инструменти за плевене : Не трябва да се чувстват неудобно или спъва тежки и неефективни инструменти при градинарството или работа на тревата . Предпоставка включва 1 х плевене за пукнатини 1 х разклона за глухарчета Характеристики - Размер : прибл. - Трайни, практични, надеждни инструменти за ръчно плевене.Изкореняването на тревата : Изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на износване. -Пластмасова дръжка е безопасно за вас, тя няма да навреди на вашата градина ръчни инструменти.57 см градински аксесоари.Кацане вилица : Подходящ за градина, ферма, парк, двор, плодова градина и така нататък. - Плевене на пукнатини може да ви помогне да изтриете от пукнатини устройство за плевене пътища. инструментът за плевене вътрешен двор на Този обект представлява практичен ръчно набиране за плевене, изработени от висококачествен материал, така че той може да ви служи много години. - Материал : неръждаема стомана, пластмасов ръчно плевене. - Цвят : различни цветове ръчни градински инструменти.Средство за премахване на плевелите : за прекопаване, което може да ви донесе много удобство.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория