.

.

New
Cabilock 2 бр. Гребец Ръчен Инструмент за отстраняване на плевели, Инструменти за Бонсай, Градински инструменти за плевене Плевели, Дървена Дръжка, Гребец билки, Кука с ?

Cabilock 2 бр. Гребец Ръчен Инструмент за отстраняване на плевели, Инструменти за Бонсай, Градински инструменти за плевене Плевели, Дървена Дръжка, Гребец билки, Кука с един Нокът, Метален Инструмент За Плевене, Градински

BGN 6.68

Налично
Налично

Описание на продукта Лост за грижа за трева е Изработен от неръждаема стомана и дърво, е трайна употреба -Цвят : както е показано на фигура градина.Копатель за разрохкване на почвата : е Изработен от висококачествена дървесина и неръждаема стомана, здрав и издръжлив. - Изогнутое основа може да послужи като лост за спестяване на усилия, за да се извади домашно трева с корена.Градина : надеждно обслужване-Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Плевене от неръждаема стомана - универсален инструмент за премахване на бодили, крабовой трева, глухарчета, плевели и други. - Подходящ за премахване на бодили, глухарчета и на други често срещани градински инструменти.Инструменти за плевене на тревни площи : Този заточной гребец може да копаят дълбоко, за да извади корен, като ви спестява време и усилия. - Лек и преносим, удобен и практичен инструмент за градински работи градински култиватор за билки.копательные инструменти е Това ръководство кука за плевене.Средство за премахване на замърсявания от градински повърхности : Повърхността не ръждясва и е удобен за използване.Градински сърп : градински гребец, един добър инструмент за плевене на градината, лек и издръжлив.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория