.

.

New
Външни Стенни аплици с датчик от здрач до зори, Модерен Цилиндрична лампа за осветление на верандата, Монтиране на стена за алуминиева лампа за верандата, Водоусто?

Външни Стенни аплици с датчик от здрач до зори, Модерен Цилиндрична лампа за осветление на верандата, Монтиране на стена за алуминиева лампа за верандата, Водоустойчив Външен лампа IP65 за вътрешния двор на къщата,

BGN 3.00

Налично
Налично

(Външно осветление нагоре и надолу) (Подходящ за база E26). ?【Комплект аксесоари за осветителни тела】 Този модерен черен лампа за външно осветление отнема само няколко минути за настройка на външни стенни тела за верандата; Лампа за верандата включва инструкции и инсталация обзавеждане, без лампи. (Подходящ за база E26). ?【Модерен дизайн на бутилката】 Двата края на стенни тела здрач to dawn на верандата оборудвани с прозрачни стъклени капаци, отбрасывающими светлина нагоре / надолу и на външни стени, излъчващи мека и приятна светлина в три посоки, което осигурява уникални светлинни ефекти, когато е осветен.Това е най-добрият декоративен външен лампа за дома. (Прикрепете проводници плоча с винтове и свързване на кабели). ?【Комплект аксесоари за осветителни тела】 Този модерен черен лампа за външно осветление отнема само няколко минути за настройка на външни стенни тела за верандата; Лампа за верандата включва инструкции и инсталация обзавеждане, без лампи. ?【Защита от ръжда + водоустойчив IP65】 външни алуминиеви стенни лампи правят външни осветителни тела за верандата по-трайни, горна и долна част покрита с закалено стъкло, което предпазва стената от насекоми и влага, устойчив на атмосферни влияния и е подходящ за инсталация на открито.Ще спестите от разходите за енергия и ще получите надеждно и ефективно осветление.Далеч от неприятности за включване / выключению и намаляване на сметките за електричество. ?【Подходящ за външна/вътрешна употреба】 Нашето стенни аплици up and down разкрасяване на вашата веранда, балкон, коридора или на входната врата.Ще спестите от разходите за енергия и ще получите надеждно и ефективно осветление.Увеличава срока на служба и прави външна хидроизолации по-сигурна.Външен лампа е оборудван с 32 елипсовидни отвори, които отхвърлят светлината нагоре / надолу и в страни, като придава на вашия дом меко топло докосване и стилна модерна обстановка.Нашето външно осветление от здрач до зори е снабдено с вграден сензор IC, който може да се определи яркостта на околната среда, така че тя се включва автоматично през нощта и се изключва ден, спестяване на енергия и направи всекидневния живот по-хуманно.Увеличава срока на служба и прави външна хидроизолации по-сигурна. (Прикрепете проводници плоча с винтове и свързване на кабели). ?【Защита от ръжда + водоустойчив IP65】 външни алуминиеви стенни лампи правят външни осветителни тела за верандата по-трайни, горна и долна част покрита с закалено стъкло, което предпазва стената от насекоми и влага, устойчив на атмосферни влияния и е подходящ за инсталация на открито. ?【Модерен дизайн на бутилката】 Двата края на стенни тела здрач to dawn на верандата оборудвани с прозрачни стъклени капаци, отбрасывающими светлина нагоре / надолу и на външни стени, излъчващи мека и приятна светлина в три посоки, което осигурява уникални светлинни ефекти, когато е осветен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория