.

.

New
Бяло-зелено Экранный фон MSKIRA със стойка 6,5 x 6,5 фута Преносима Т-образна поставка за фотофона с реверсивным бяло-зелен фон екран 2 в 1 с размери 10 x 6 фута, 4 пролетта ско?

Бяло-зелено Экранный фон MSKIRA със стойка 6,5 x 6,5 фута Преносима Т-образна поставка за фотофона с реверсивным бяло-зелен фон екран 2 в 1 с размери 10 x 6 фута, 4 пролетта скоба, торба с пясък, чанта за носене

BGN 29.99

Налично
Налично

1 x 6 x 10 метра Бял/зелен 2-в-1 фон за екрана гаранция 12 месеца на проблеми с качеството.Висококачествен фон материал. 【Регулируема Поставка за фон, за да снимам】Височина централна багажник може да се регулира в диапазона от 0,9 m - 2 m /2,9 метра-6,5 фута.Изработен от плътен полиэстерово-futon материал, който не е отразява и гланцово, непрозрачна.Със завинтващ се дръжка, лесно се сглобява и се разбира.Комплект подложки за зелен екран - това е професионално фотооборудование за фотографи.Бял екран + зелен екран 2 в 1 дизайн.Чанта за носене, стойка за фон за снимки също е включена в комплекта за по-лесно съхранение и транспортиране.Всички ръбове са внимателно обработени, като предотвратява разкъсвания. 【Широко приложение】 Този бяло-зелен екран със стойка е идеална за различни сцени (студийная, семейни, сватбени, вечерни, портретна фотография продукти, видеопроизводство и т. 1 х Торба с пясък.Поставка за декорации за партита, изработен от алуминиева сплав, която се отличава с издръжливост, дълготрайност, но лек и здрав защитен статив осигурява стабилна работа на влакчета. Откриващата гъба : 1,4 инча.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Не е толкова лесно сморщивается, по-лесно се възстановява.Фон може да се пере в машина и се използват повторно. А пролетта клип с надежден изземване, подвижни и трайни туристи осигуряват максимална гъвкавост и напрежението за надеждно задържане на предмети. 【Бяло-зелено экранный фон със съдържанието на каботажните】 1 * 6,5 x 6,5 фута регулируема Т-образна поставка за фонове, за снимки 1 * 6x10 фута 2-в-1 бял зелен екран от полиестер и памук, 4 * извити скоби, 1 * торба с пясък, 1 * чанта за носене комплект система за подкрепа на заден план. 4 х Пролетта на затягане. (Забележка : тази торба с пясък идва на празно, моля, попълнете чакъл или друг материал за увеличаване на тегло.), за да отговори на различните нужди на клиентите.Торба с пясък е изработен от здрав плат с цип велкро. 1 х Чанта за носене, стойка за подкрепа на заден план.Лека, лесно се сгъва. 3-сечение на отделните стъпала може да се регулира ширината в диапазона 1,3 м - 2 м / 4,2 метра - 6,5 фута.Обратим фон с двойно предназначение позволява на потребителите да го използват при необходимост.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория