.

.

New
Моксицкий Елен Фон за душата на детето за момичета Елен Сладък Малкият Елен е почти тук Декорация на партита Зелени Листа О, Елен Подпори за Фотобудки (10x8 фута (120x96 и

Моксицкий Елен Фон за душата на детето за момичета Елен Сладък Малкият Елен е почти тук Декорация на партита Зелени Листа О, Елен Подпори за Фотобудки (10x8 фута (120x96 инча))

BGN 23.33

Налично
Налично

Материал : висококачествен винил платТози празничен фон ще се превърне в чудесно допълнение към тематични парти oh deer, страхотно ще се подобри парти атмосфера oh deer, вашият парти oh deer ще се превърне в грандиозно събитие.Това ще добави допълнителен щрих към темата на партито oh deer.Моксицкий Елен Фон за душата на детето за момичета Елен Сладък Малкият Елен е почти тук Декорация на партита зелени листа О, Елен Подпори за фотобудки ★ Характеристики : 1. 【Здрав материал】 Фон за купоните е направен от здрав винил материал, не се поддава на измиване и разкъсване, лесен и сгъваем за по-лесно пренасяне.Фон може да се използва в студийни фонах, фонах сцена / дейности, предмет на масата / Бегунках / скатертях, простынях, прозорци занавесках, на фона на пресконференция.Украса на дома, парти на открито, както и видеофон или дисплеи. фон за парти с елени (изпрати в сгънат вид), поставка за фон в пълен комплект не е включена.На този фон oh deer с елегантен дизайн, това е един изискан плакат-банер за парти oh deer, запомнящ се подарък за парти. Десетки хиляди реалистични рисунки. Плътно завийте го патрон, а след това изчакайте 2-4 дни, докато бръчки не стават почти незабележими.Производство мехофото варира от декори размер 5х7 фута, 7х10 фута, 10х10 метра, 10х20 фута, с гумена подложка, матирана фон.【Поразителен размер】 Размерът на фона oh deer е 10 (W) x8 (В) фута / 300x250 см, той е достатъчно голям, за декорация на партита oh deer и фотография. 【Приложите към】 идеален за активна атмосфера на партито oh deer. Забележка : За да се улесни транспорта и опаковката на продукта ще бъде изпратен в сгънат вид.На трето място, след това отново да разгърне го, за една нощ.Всеки подгонянный размер приет, ние сме това което твърдим 5x7ft, 7x10ft, 10x10ft, 10x20ft, поликоттон или виниловую плат.Прогладьте го на слаб огън. 【Предпоставка включва】 1 бр. Размер на стоката : 7 (Ш) x 5 (В) фута/220x150 3 cm.Също така е идеален за видео и домашно фотобудок. ★Технически характеристики : 1.Така се образува гънка. Моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория