.

.

New
Козметично Покривка за масаж на масата ZHUAN благотворен за кожата, Комплекти с Чаршафи за масаж, Чист Цвят, 4 предмет, части за Масаж на масата, Спа-Покривка за легло с

Козметично Покривка за масаж на масата ZHUAN благотворен за кожата, Комплекти с Чаршафи за масаж, Чист Цвят, 4 предмет, части за Масаж на масата, Спа-Покривка за легло с отвор за лицето-зелен 80x190 см (31x75 инча)

BGN 1.67

Налично
Налично

3 ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.Просто сушете в пералня, без да се изисква гладене или скъпи почистване!.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер и внимателно да се крие всичко, което трябва Да се съхранява под тях.by По подразбиране в работния Лист на Таблицата е предвидено отвор за предната страна. ☀ Страхотна кацане-нашата пола за масаж на масата от микрофибър има размери. лесна грижа : може да се пере в типичен и не трябва да се гали.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид.Този комплект прагове за масаж на масата. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна.Както вече споменахме, Лесно се мият. ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване. придайте на Своя Клиент професионален и луксозен външен вид.Просто измийте и подсушете при ниска или средна температура. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) Предоставя всички възможности за вашата употреба. ☀ Висококачествено влакно-100% памук, изработено от меки памучни влакна, не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба. ☀ Страхотна кацане-нашата пола за масаж на масата от микрофибър има размери.Той е по-мек конвенционалните материали.Обслуживайте и на 100% доволни от покупката Си.Той е по-мек конвенционалните материали.Ключова характеристика : 1. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна.Спално бельо може да се използва за провеждане на процедури акупунктура и акупресура в салон за красота Tattoos Spa.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория